رابطه پوست با کبد,بیماری رابطه پوست با کبد,رابطه پوست با کبد در بارداری,علائم رابطه پوست با کبد,درمان رابطه پوست با کبد,درمان رابطه پوست با کبد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان رابطه پوست با کبد,رابطه پوست با کبد را چگونه درمان کنیم,رابطه پوست با کبد در کودکان,رابطه پوست با کبد در بزرگسالان,رابطه پوست با کبد در نوزادان,رابطه پوست با کبد در بهار,رابطه پوست با کبد در تابستان,رابطه پوست با کبد در پاییز,رابطه پوست با کبد در زمستان,آشنایی با رابطه پوست با کبد,همه چیز در مورد رابطه پوست با کبد,رابطه پوست با کبد واگیردار است,رابطه پوست با کبد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان رابطه پوست با کبد
به گزارش بی اس ام اس راز جوانی در سلامت کبد، قلب،معده و کلیه نهفته است. پوست بدن آینه تمام کبد است همین که روی آن جوش و لک دیدید کبد با کمبود ویتامین( ا) روبرو شده است و کبد شما تنبل شده در این مواقع مصرف روغن زیتون برای بدن مفید است و در بین وعده هایی غذایی گنجاند.
کبد چگونه عضوی است ؟
کبد وظیفه سوخت ساز پروتینها چربیهاو کربوهیدراتها را در بدن به عهده دار د همچنین عمل ذخیره سازی و فعال سازی ویتامینها و املاح مهدنی و تولید صفرا بر عهده کبد است کبد آمونیاک سمی را به اوره تبدیل کرده و خون را از آن پاک می کند اوره و الکل را از خون می زداید و باکتریها و مواد زاید را نیز از بین می برد.
موارد آسیب رسان به کبد
اغراط در خوردن
غذاهای چرب
مصرف الکل و سیگار وکافین
انواع داروهای خواراکی به ویژه قرصهای ضد بارداری
شکر زیاد
مصرف موارد زیر برای سلامت کبد توصیه میشود
کنگر یا آرتیشو : داروی کبد است که از جمع شدن چربی هل در سلولهای کبدی جلوگیری میکند
هلو: به علت داشتن برم برای کبد مفید است
سیب باعث تحریک کبد و فعالیت وت ولید خون تمیز می گردد
عصاره لیمو ترش + آب گرم بدون شکر روزی چند لیوان بیماریهای کبد را رفع میکند
بادمجان کبابی برای کبد مفید است
توت فرنگی اعمال کبد را منظم میکند
انگور کبد را تقویت میکند و آن را به فعالیت وا میدارد
گریپ فروت کبد را پاک میکند
کاسنی اثرسود بخشی روی کبد دارد
منبع:آفتاب
مطالب مرتبط :
ویتامینی فوق العاده برای بیماری های کبدی
خواص مسواک زدن,فواید مسواک زدن,مسواک زدن درمانی,خاصیت مسواک زدن,خواص مسواک زدن درمانی,خواص مسواک زدن برای پوست,خواص مسواک زدن برای مو,خواص مسواک زدن برای جوانی,خواص مسواک زدن برای بارداری,خواص خوردن مسواک زدن,فواید مسواک زدن خام,فواید مسواک زدن پخته
به گزارش بی اس ام اس تاثیر بیماری های دهانی روی دستگاه های مختلف بدن کاملاً آشکار شده است. بنابراین عدم رعایت بهداشت دهان و دندان نه تنها سبب بروز بیماری های مربوط به حفره دهان می شود، بلکه می تواند دستگاه های حیاتی بدن را تهدید کند و حتی سبب مرگ بیمار شود. مهمترین کار دندان ها، جویدن است. اگر بتوانید غذا را به خوبی بجوید، از خوردن غذا بیشتر لذت خواهید برد. اگر غذا خوب جویده شود، هضم آن راحت تر انجام می شود و مشکلات گوارشی کمتری خواهید داشت. بوی بد دهان، علاوه بر اینکه موجب دوری اطرافیان می شود، برای خودتان نیز آزاردهنده است. برای داشتن دندان های سالم، مراقبت از دندان ها باید از ابتدای زندگی آغاز شود. هر یک از شما برحسب اینکه چقدر بهداشت دهان و دندان هایتان را رعایت کرده باشید، ممکن است تعدادی دندان سالم، پرکرده، روکش شده یا دندان مصنوعی داشته باشید. در هر سنی با داشتن دندان طبیعی یا مصنوعی و حتی بدون دندان، باید بهداشت دهان را رعایت کنید.
شیوه های مراقبت از دندان های طبیعی
چنانچه پس از مصرف مواد غذایی سطح دندان ها تمیز نشود، میکروب های داخل دهان به همراه خرده های مواد غذایی و مواد قندی، لایه ای بی رنگ و غیرقابل رویت را روی دندان ها تشکیل می دهند که «پلاک میکروبی» نامیده می شود. «پلاک میکروبی» باعث پوسیدگی لثه ها می شود. برای مراقبت از دندان های طبیعی انجام کارهای زیر ضروری است.
مسواک زدن؛ هدف اصلی از مسواک زدن، پاک کردن پلاک میکروبی از روی دندان ها، لثه و زبان است. بهتر است مسواک زدن را در فرصت کافی و توام با آرامش انجام دهید چون کیفیت مسواک زدن مهم تر از دفعات آن است. بهترین حالت این است که بعد از هر بار مصرف مواد غذایی یا مواد قندی دندان هایتان را مسواک کنید در غیر این صورت در دو زمان (شب قبل از خواب و صبح بعد از صبحانه) باید حتماً مسواک زدن صورت گیرد. روزی دو بار مسواک زدن صحیح باعث برطرف شدن پلاک های میکروبی شده و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
خمیردندان؛ خمیردندان باید حاوی فلوراید باشد و حتی الامکان خوشبو و خوش طعم باشد. همچنین از خاصیت پاک کنندگی بالایی برخوردار باشد. در صورت نبود خمیردندان با آب خالی هم می توانید مسواک بزنید. استفاده از نمک، جوش شیرین یا سایر پودرها برای مسواک زدن مناسب نیست، ولی استفاده از آب نمک رقیق اشکالی ندارد.
نخ دندان؛ نخ دندان سطح بین دندانی را تمیز کرده و مواد غذایی ما بین دندان ها را خارج می کند.
دندان های مصنوعی و انواع آن
دندان های مصنوعی به دو صورت پروتز متحرک کامل و پروتز ثابت استفاده می شوند که در ادامه به تفاوت های آنها با یکدیگر و شیوه های مراقبت از آنها می پردازیم.
پروتز متحرک کامل؛ برای جایگزینی کلیه دندان های از دست رفته یک فرد تهیه و استفاده می شود که توسط خود فرد در داخل دهان گذاشته شده و برداشته می شود.
پروتز ثابت: برای جایگزینی تعدادی از دندان های از دست رفته، از این نوع دندان مصنوعی استفاده می شود که توسط خود فرد گذاشته و برداشته نمی شود.
نکته؛ کارایی دندان مصنوعی به این مفهوم است که شما در استفاده از گروه های مختلف غذایی به خصوص میوه، سبزیجات، گوشت و حبوبات محدودیتی نداشته باشید، حتی اگر از روش هایی مانند خرد کردن (قطعه قطعه کردن یا لقمه کوچک برداشتن) استفاده کنید. عدم کارایی دندان مصنوعی نیز به این مفهوم است که شما در مصرف مواد غذایی به دلیل مشکل جویدن محدودیت داشته باشید به طوری که مجبور باشید از روش هایی مانند رنده کردن، له کردن و کوبیدن استفاده کنید.
شیوه های مراقبت از دندان های مصنوعی
دندان های مصنوعی نیز مانند دندان های طبیعی، نیازمند مسواک زدن و مراقبت هستند. اگر دندان مصنوعی تمیز نشود، ممکن است باعث ایجاد عفونت های مختلف مانند «برفک دهان» شود. برای شستن آن دسته از دندان های مصنوعی که می توان آنها را از دهان خارج کرد به نکات زیر توجه کنید.
هنگام تمیز کردن دندان مصنوعی، ظرف آب پلاستیکی را تا نیمه پرکنید و زیر دست خود قرار دهید تا اگر دندان مصنوعی از دست تان افتاد، صدمه نبیند. برای جلوگیری از افتادن بهتر است دندان مصنوعی را بین انگشت شست و اشاره خود محکم بگیرید و مسواک بزنید.
دندان های مصنوعی را حداقل یک بار در روز از دهان خارج کرده و با مسواک نرم بشویید.
به خاطر داشته باشید که خمیردندان برای شستن دندان های مصنوعی مناسب نیست. برای شستن دندان های مصنوعی از مایه ظرفشویی استفاده کنید. پس از آن دندان مصنوعی را به خوبی با آب بشویید.
بعد از خارج کردن دندان مصنوعی از دهان، لثه ها و زبان خود را با یک مسواک نرم بشویید. سپس لثه ها را با انگشت ماساژ دهید.
توجه داشته باشید شب ها دندان های مصنوعی را از دهان خارج کرده و در یک ظرف آب یا آب نمک تمیز قرار دهید تا مخاط دهان که تحت فشار بوده استراحت کند. اگر دندان های مصنوعی در هوا خشک شوند یا در آب خیلی داغ قرار داده شوند، خراب خواهند شد.
در مواردی که دندان مصنوعی ناکامل دارید (فقط بخشی از دندان هایتان مصنوعی است) بهتر است دو تا مسواک داشته باشید. یکی برای تمیز کردن دندان مصنوعی و دیگری برای تمیز کردن دندان های طبیعی که در داخل دهان قرار دارند.
اگر دچار تورم، درد و تحریک بافت های دهان شدید، با دست دندان را خارج کرده و حتماً به دندانپزشک مراجعه کنید.
حداقل هر شش تا ۱۲ ماه یک بار به دندانپزشک مراجعه کنید، حتی اگر مشکلی ندارید.
در موارد زیر حتماً به دندانپزشک مراجعه کنید:
اگر دندان مصنوعی شل شده است.
اگر دندان مصنوعی به لثه فشار می آورد.
اگر در هر قسمت از دهان زخم به وجود آمده است.
اگر قسمتی از دندان مصنوعی شکسته است.
اگر نمی توانید با دندان مصنوعی به راحتی غذا بخورید. (عدم کارایی دندان مصنوعی)
اگر بعد از خارج کردن دندان مصنوعی از دهان احساس می کنید لثه ها برجسته شده است.
بی دندانی
اگر اصلاً دندان ندارید و کلیه دندان های هر دو فک را از دست داده اید، بازهم برای جلوگیری از عفونت لثه بهداشت دهان را رعایت کنید. با یک مسواک نرم و کمی خمیردندان لثه ها و سطح روی زبان را بشویید. پس از آن لثه ها را با انگشت ماساژ دهید. هرچه سریع تر برای گذاشتن دندان مصنوعی اقدام کنید.
منبع:روزنامه کیهان
دردهای زیر شکمی,بیماری دردهای زیر شکمی,دردهای زیر شکمی در بارداری,علائم دردهای زیر شکمی,درمان دردهای زیر شکمی,درمان دردهای زیر شکمی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان دردهای زیر شکمی,دردهای زیر شکمی را چگونه درمان کنیم,دردهای زیر شکمی در کودکان,دردهای زیر شکمی در بزرگسالان,دردهای زیر شکمی در نوزادان,دردهای زیر شکمی در بهار,دردهای زیر شکمی در تابستان,دردهای زیر شکمی در پاییز,دردهای زیر شکمی در زمستان,آشنایی با دردهای زیر شکمی,همه چیز در مورد دردهای زیر شکمی,دردهای زیر شکمی واگیردار است,دردهای زیر شکمی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان دردهای زیر شکمی
به گزارش بی اس ام اس درد لگن به دردهای زیر شکم و ناف گفته میشود که میتواند با دامنه بسیار وسیعی همراه باشد. این درد ممکن است یکی از علائم بارداری و یا اختلالات گوارشی همانند سندرم روده تحریک پذیر باشد.درد لگن به دردهای زیر شکم و ناف گفته میشود که میتواند با دامنه بسیار وسیعی همراه باشد. این درد ممکن است یکی از علائم بارداری و یا اختلالات گوارشی همانند سندرم روده تحریک پذیر باشد.در زیر به مواردی که ممکن است منجر به این نوع درد شود اشاره میکنیم :
1. یکی از این موارد میتواند درد آپاندیس باشد که در سمت راست اتفاق می افتد و بسیار شدید است .با پاره شدن آن و گسترش عفونت د ر داخل شکم میتواند حیات فرد را تحت تاثیر قرار دهد .
2. سندرم روده تحریک پذیر که اختلال مزمن دستگاه گوارش است , باعث بروز مکرر درد شکم گرفتگی نفخ و اسهال و یبوست میشود .پزشکان دلیل اصلی بروز این مشکل را هنوز درنیافته اند اما برای کنترل آن پیشنهادهایی نظیر تغییرات در رژیم غذایی مدیریت استرس و درمان برای اسهال و یبوست داده اند.
3. ممکن است در دوره تخمک گذای خود قرار گرفته باشید که گاهی به دلیل تحریک دیواره شکم در اواسط چرخه این درد بوجود آید که البته مضر نیست و طی چند ساعت از بین میرود.
4. گاهی سندرم قبل از قاعدگی میتواند باعث انقباض در عضلات شکم ,کمر درد و سر درد ،حساسیت در پستان ها و آکنه در پوست و تغییرات هورمونی شود عدم ورزش و کمبود ویتامین این علائم را بدتر میکند .در صورت بروز دردهای شدید با مشورت یک پزشک دارو مصرف کنید.
5. هر ماه رحم یک پوشش اندومتر میسازد جایی که جنین بتواند رشد کند .در دوره قاعدگی این بافت منجر به بروز دردهایی در پائین شکم و پشت میشود .
6. یک مورد اورژانسی که بسیار سریع باید درمان شود بارداری خارج از رحم است که با علائمی نظیر درد شدید لگن , خونریزی واژینال , تهوع , سرگیجه و گرفتگی عضلات همراه است.
7. یکی دیگر از دلایل جدی بیماری التهاب لگن است که میتواند صدمه جدی به رحم تخمدان بزند و علائم شایع آن تب درد شکم و ترشحات غیر طبیعی واژن و درد در هنگام رابطه جنسی است و البته با مشورت پزشک و مصرف انتی بیوتیک درمان مشود.
8. کیست تخمدان از دیگر عوامل بروز درد در
ناحیه پائین ناف و لگن میشود .کیست های بزرگ ممکن است درد لگن را افزایش
دهند و شما را به تکرر ادرار مبتلا کنند .
9. فیبروئید هایی که در دیواره رحم رشد میکنند و گاهی با نام تومورلیفی نامیده میشوند هم باعث بروز اینگونه دردها هستند که البته سرطانی نیستند .برخی از زنان ممکن است فشار در شکم خود احساس کنند یا درد در کمر و رابطه های جنسی دردناک را تجربه کنند
10. در برخی از زنان بافت آندومتر در خارج از رحم رشد میکند و زمانیکه به حداکثر رسید به دلیل اینکه راه خروج نمی یابد باعث درد میشود.
11. عفونت ادرار مشکل شایعی است که در بسیاری از زنان رخ داده است و الته تا جاییکه به کلیه ها گسترش نیافته است مورد خطرناکی نیست .نشانه های عفونت کلیه ها تب ، تهوع استفراغ و درد در قسمت پائینی کمر است.
12. سنگ کلیه از دانه های نمک و مواد معدنی موجود در ادرار تولید میشود . میتواند به اندازه یک دانه شنی و یا بزرگتر باشد و باعث بروز درد در شکم خونی شدن ادرار میشود.
13. یکی دیگر از دردهای مزمن مربوط به التهاب مثانه است که منجر به فشار بالا در ناحیه تناسلی ، دفع دردناک ادرار و درد در هنگام رابطه جنسی میشود.
14. درد لگن نشانه هشدار دهنده ای برای بیماری های مقاربتی است که موجب خونریزی میان دوره ای , دفع دردناک ادرار و درد در لگن میشود.
15. اگر قبلا جراحی نظیر برداشتن آپاندیس و یا سزارین داشته اید احتمال بروز این درد در شما افزایش میابد.
مطالب مرتبط :
خواص خون دادن,فواید خون دادن,خون دادن درمانی,خاصیت خون دادن,خواص خون دادن درمانی,خواص خون دادن برای پوست,خواص خون دادن برای مو,خواص خون دادن برای جوانی,خواص خون دادن برای بارداری,خواص خوردن خون دادن,فواید خون دادن خام,فواید خون دادن پخته
به گزارش بی اس ام اس از میان آزمایشهای گوناگونی که برای غربالگری و تشخیص بیماریها انجام میدهیم، آزمایش خون حس دیگری دارد.از درد ناچیز وارد شدن سوزن به دستمان که بگذریم، دیدن خونی که از بدن ما بیرون میآید برای خیلیها احساس چندان خوشایندی را به دنبال ندارد….اما خون دادن همیشه برای آزمایشگاه نیست. گاهی احساس یک وظیفه انسانی به ما حکم میکند که برای کمک به همنوعانمان خونمان را اهدا کنیم. 10 نکته زیر به شما کمک میکنند تا در راه رسیدن به این حس خوب معنوی با کمترین مشکل و هراسی روبهرو شوید.
1 – قبل از اهدای خون مقدار زیادی آب بنوشید.
گاهی پس از خون دادن، فرد احساس سرگیجه و ضعف میکند، حتی برخی افراد مدت کوتاهی از هوش میروند. علت اصلی این پدیده افت فشار خون
است. اگر هم شب قبل و هم صبح قبل از اهدای خون مقادیر زیادی آب بنوشید،
چنین مشکلی پیش نخواهد آمد. به یاد داشته باشید که نوشیدنیهای کافئیندار
مثل چای و قهوه باعث بیرون راندن آب از بدن میشوند، پس نوشیدن آنها قبل از خون دادن کار درستی نیست.
2 -خوردن صبحانه کامل را فراموش نکنید.
این کار از افت قندخون
جلوگیری میکند. در نتیجه احساس سبکی سر و ضعف بدن به وجود نمیآید. البته
بهتر است صبحانه را مدتی قبل از مراجعه به پایگاه اهدای خون خورده باشید
چون اگر فاصله خوردن صبحانه و خون دادن کم باشد، احساس تهوع شدیدی ایجاد
میشود.
3 -به فاصله 24 ساعت قبل از اهدای خون غذاهای چرب نخورید.
وقتی شما خون خود را اهدا میکنید، سازمان
انتقال خون آزمایشهایی روی آن انجام میدهد. در صورتی که جواب این تستها
قابل قبول باشد، خون شما تبدیل به فرآوردههای متعددی میشود و در اختیار
نیازمندان قرار میگیرد اما اگر میزان چربی موجود در خون خیلی بیشتر از حد
طبیعی باشد، انجام این آزمایشها مختل میشود و نهایتا چارهای نمیماند جز
اینکه خون شما دور ریخته شود.
4 -غذاهای سرشار از آهن بهترین رژیم غذایی برای شما هستند.
اسفناج، تخممرغ
و گوشت قرمز منابع اصلی آهن محسوب میشوند. اگر این مواد را از دو هفته
قبل از اهدای خون وارد رژیم غذایی خود کنید، سطح آهن خون شما به حد قابل
قبولی میرسد. در این صورت هم خون دادن برای شما آسانتر است و هم خونی که
میدهید پراستفادهتر خواهد بود. به یاد داشته باشید که همیشه مصرف ویتامین
C جذب آهن را بیشتر میکند. پس بهتر است از سبزیجات و میوه هم در رژیم
غذایی روزانه خود استفاده کنید.
5 – استرس و اضطراب میتواند باعث افت فشارخون شود.
بهتر است قبل از شروع خونگیری نفس عمیقی
بکشید و با کسی که قرار است خونگیری را انجام دهد، شروع به حرف زدن کنید.
میتوانید در زمان خون دادن آدامس بجوید، آواز بخوانید، تلویزیون تماشا
کنید یا هر کار دیگری که باعث آرام شدن شما میشود را انجام دهید.
6- پس از اهدای خون نباید به سرعت از جای خود بلند شوید.
وقتی خونگیری از شما به پایان رسید، باید
مدتی همچنان دراز کشیده باقی بمانید. سپس میتوانید بنشینید و مقداری
آبمیوه همراه یک خوراکی شیرین بخورید. این کار باعث میشود حجم مایع از
دست رفته جبران شود و قندخون شما هم افت نکند.
7 -تا چند ساعت بعد از اهدای خون رانندگی نکنید.
خون دادن کار خطرناک و وحشتناکی نیست اما
ممکن است تا چند ساعت بعد باعث احساس سبکی سر و ضعف بدن شود. بنابراین بهتر
است پس از اهدای خون رانندگی نکنید.
8- چند ساعت پس از اهدای خون غذایی پرپروتئین بخورید.
گوشت قرمز یا مرغ همراه سبزیجات بهترین غذایی است که میتوانید پس از خون دادن بخورید. البته باید مقادیر زیادی مایعات و به خصوص آب هم بنوشید. چنین رژیم غذایی به بدن شما کمک میکند خون از دست رفته را سریعتر جبران کند.
9 -پس از اهدای خون تا پایان روز کارهای سنگین انجام ندهید.
اگر شغل شما طوری است که باید فعالیت بدنی شدیدی انجام بدهید، بهتر است روزی که قصد اهدای خون دارید مرخصی بگیرید یا این کار را به روزهای تعطیل موکول کنید. در ضمن در این روز از انجام ورزشهای سنگین هم باید خودداری کرد چون فعالیت شدید باعث میشود سیاهرگی که خونگیری از طریق آن انجام شود، دوباره باز شود و خونریزی زیرپوستی اتفاق بیفتد که بسیار دردناک است اما اگر به بدن خود 16 تا 24 ساعت وقت بدهید، این رگ خود به خود بسته شده و به حالت طبیعی بازمیگردد.
10- و اما کی نباید خون داد.
اگر شما نیز شرایط زیر را دارید بهتر است از خون دادن منصرف شوید:
اگر وزن شما کمتر از 50 کیلوگرم است، نباید خون بدهید. این کار باعث میشود بدن شما به طرز نامناسبی واکنش نشان بدهد.اگر سن شما زیر 18 سال است، مجاز به اهدای خون نیستند. البته گاهی در شرایطی خاص افراد 16 تا 18 ساله هم میتوانند با نظر پزشک و اجازه والدین خون خود را اهدا کنند. قبل از اهدای خون فرم مربوط به سازمان انتقال خون را صادقانه پر کنید.اگر اخیرا فعالیت پرخطری داشتهاید که میتواند باعث آلودگی خون شما شده باشد آن را در فرمهای پرسشنامه منعکس کنید. مطمئن باشید که کارکنان بخش خونگیری افراد حرفهای و دورهدیدهای هستند و خواندن تجربههای شخصی شما بخشی از کار آنهاست و باعث شرمساری شما نخواهد شد.
گاهی اوقات افراد به صورت دستهجمعی و در یک
اقدام نمادین برای اهدای خون مراجعه میکنند. اگر شما مشکلات مورد بالا را
دارید، لطفا در رودربایستی گیر نکنید! بهترین بهانه این است که بگویید
کمخونی فقرآهن دارید و از همراهی با دوستانتان خودداری کنید. میتوانید
پرفشاری خون یا فشارخون پایین را هم به عنوان بهانهای برای انصراف خود
اعلام نمایید.خون دادن وسیلهای برای
یک چکاپ کامل نیست. بهتر است برای اطلاع از سلامت خود به یک آزمایشگاه
مراجعه کنید نه مرکز اهدای خون! اگر برای دریافت نتایج آزمایش نمونه خون
اهدایی خود اصرار بورزید، طبق دستورالعمل جهانی سازمان انتقال خون، شما
فردی مشکوک تلقی خواهید شد و خون اهدا شده شما دور ریخته خواهد شد.
خواص تشک برای کمر درد,فواید تشک برای کمر درد,تشک برای کمر درد درمانی,خاصیت تشک برای کمر درد,خواص تشک برای کمر درد درمانی,خواص تشک برای کمر درد برای پوست,خواص تشک برای کمر درد برای مو,خواص تشک برای کمر درد برای جوانی,خواص تشک برای کمر درد برای بارداری,خواص خوردن تشک برای کمر درد,فواید تشک برای کمر درد خام,فواید تشک برای کمر درد پخته
به گزارش بی اس ام اس : تأثیر تشک های سفت در افزایش کمردرد !!!اغلب مردم به اشتباه فکر میکنند که بهترین تشک برای مبتلایان به کمردرد ،زمین سفت و یا حداکثر استفاده از یک لایه پتو است !کسانی که از درد قسمت تحتانی کمر خودرنج میبرند نباید از تشک های سفت استفاده کنند.هر چند که کارشناسان بهداشتی عموماً استفاده از تشک های سفت را توصیه میکنند، اما برای کسانی که دچار درد در بخش تحتانی پشت خود هستند، استفاده از تشک های سفت باعث تشدید درد خواهد شد.دکتر فرانسیسکو کوواکس در اسپانیا برای سنجش تاثیر تشک سفت و نیمه سفت بر روی افراد 313 نفر را مورد آزمایش قرار داد.در این بررسی به تعدادی از بیماران تشک سفت و به عده ای تشک نیمه سفت داده شد و از آنها درخواست شد که هر روز میزان درد قسمت تحتانی پشت خود را در زمانی که روی تشک دراز کشیدهاند و بعد از برخاستن از خواب ثبت کنند.هر چند که بسیاری از کارشناسان بهداشتی عموماً استفاده از تشک های سفت را توصیه میکنند، اما برای کسانی که دچار درد در بخش تحتانی پشت خود هستند، استفاده از تشک های سفت باعث تشدید درد خواهد شد.بعد از گذشت سه ماه بررسی، اطلاعات به دست آمده از این افراد نشان داد،گروهی که از تشک های نیمه سفت استفاده کردهاند، در مقایسه با گروه دیگر کاهش قابل توجهی در میزان درد کمر خود مشاهده کردند.
به عبارت دیگر :
تشک های سفت در برابر قوس و انحنای طبیعی ستون فقرات انعطاف پذیر نیست و در نتیجه به ستون فقرات و ماهیچههای اطراف آن در موقع خواب فشار بیشتری وارد می کند که در طول زمان به صورت درد بروز میکند.
قارچ سوخاری،قارچ شکم پر،قارچ سمی،قارچ دکمه ای،قارچ +خواص
لازم به ذکر است که بسیاری از مردم، از رفتن به جنگل و کندن قارچ برای خوردن لذت می برند، اما شناخت نوع قارچ می تواند مسئله بااهمیتی می باشد.جالب است بدانید که بیش از 38 هزار نوع قارچ وجود دارد که برخی از آنها سمی هستند و برخی از آنها قابل خوردن می باشند. قابل ذکر است که رنگ، شکل و اندازه ی قارچ ها می تواند خیلی متنوع و مختلف باشد.این مسئله خیلی با اهمیت است که بتوانید به طور صحیح، قارچ کنده شده را بشناسید تا از خوردن نوع سمی آن پرهیز نمایید.
جالب است بدانید که فراعنه ی مصر، قارچ را یک خوراکی لذیذ می دانستند و یونانی ها معتقد بودند که قارچ برای جنگاوران در صحنه نبرد، تولید قدرت می کند.البته رومی ها نیز قارچ را به عنوان یک هدیه از جانب خدا به حساب می آوردند و آن را فقط در روزهای عید استفاده می نمودند. البته چینی ها از آن به عنوان یک گنج غذایی سالم مصرف می نموده اند. البته قابل ذکر است که امروزه از قارچ ها به خاطر طعم و بافت شان در تهیه غذاها استفاده می کنند.بهتر است بدانید که آنها می توانند طعم خودشان را به غذاها بدهند، یا طعم مواد دیگر را به خودشان بگیرند. در واقع طعم آنها اغلب در طول پخت افزایش پیدا می کند و شکل شان هم با روش های معمول آشپزی مثل سرخ کردن و خرد کردن حفظ می گردد.
لازم به ذکر است که قارچ را اغلب به سوپ
،سالاد و ساندویچ اضافه می کنند، یا از آن به عنوان پیش غذا استفاده می
نمایند.البته قارچ ها، شکل زیبایی به غذاها می دهند. بهتر است بدانید که
قارچ ها به دو دسته ی وحشی و پرورشی تقسیم می شوند. البته بعضی از آنها
اثرات مفیدی در سلامتی انسان دارند، مانند رقیق کردن خون، جلوگیری از ایجاد
و رشد تومورهای سرطانی. بدنیست بدانید که قارچ ها 80 تا 90 درصد، آب دارند
و خیلی کم کالری هستند. در واقع آنها مقدار کمی چربی و سدیم (نمک) و 8 تا
10 درصد فیبر دارند و یک خوراکی ایده آل برای افرادی هستند که می خواهند
وزن و فشار خون شان را کنترل نمایند
جالب
است بدانید که در هر 100 گرم قارچ، حدود یک میلی گرم آهن وجود دارد.در
واقع برعکس خیلی از مواد غذایی گیاهی، قارچ دارای فیتات نیست. فیتات جذب
آهن و بعضی مواد معدنی را در بدن کاهش می دهد. لذا آهن موجود در قارچ به
سرعت جذب بدن می شود.
قارچ منبع خوب پتاسیم و مس می باشد
بهتر است بدانید که قارچ یک منبع عالی پتاسیم می باشد که این ماده به کاهش فشار خون کمک می کند و خطر سکته قلبی راکاهش می دهد. در واقع به طور متوسط قارچ حتی از یک عدد موز و یا یک لیوان آب پرتقال هم بیشتر پتاسیم دارد.
جالب است بدانید که طی قرن ها از انواع قارچ در تهیه داروهای سنتی شرقی برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شده است. به عنوان مثال در ژاپن و چین از قارچ برای جلوگیری از بیماری های قلبی، ایجاد مقاومت در برابر ویروس ها و بیماری ها، درمان خستگی، سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده می شده است در واقع یک نوع از عصاره ی این قارچ، از سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونت ها محافظت می کند و فعالیت ضد توموری هم نشان می دهد.بهتر است بدانید که تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کم کنند.
لوبیا سفید خواص،لوبیا سفید کاشت،لوبیای سفید،خوراک لوبیا سفید،خواص لوبیا سفید
لوبیا سفید یکی از انواع لوبیاهاست همان طور که می دانید لوبیاها انواع متفاوتی دارند. جالب است بدانید که لوبیاسفید که بهخاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هندمی باشد.در واقع این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران پرشماری دارد.
خواص لوبیا سفید را بدانید :
بهتر است بدانید که لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.در واقع لوبیاسفید با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می نماید.البته لوبیاسفید در پیشگیری از یبوست موثر است.خوب است بدانید که لوبیاسفید به روند نوسازی سلول ها کمک کننده است. در واقع لوبیاسفید کم خونی را رفع می کند.
جالب است بدانید که لوبیا سفیدکاهش دهنده فشار خون است.لوبیا سفید از انواع
حبوبات مفید و مغذی محسوب می شود و میزان بالای پروتئین و چربی بسیار کم
این ماده غذایی از جمله خواص برتر آن به شمار می رود. در واقع منیزیم موجود
در لوبیا سفید، عامل پیشگیریکننده وقوع حملات قلبی، بهبود عملکرد سیستم
گردش خون، افزایش جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلولها به حساب می
آید.
ضررهای لوبیا سفید را بشناسید:
قابل ذکر است که لوبیا سفید به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید میکند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم باشدتااذیت نشوید.
درباره لوبیا سفید و گروه خون بدانید :
بهتر است بدانید که مصرف لوبیا سفید برای دارندگان تمام گروه های خونی بدون مانع است. حبوبات منبع غذایی بسیار خوبی هستند.
مطالب مرتبط:
تخمه هندوانه چربی دارد؟،تخمه هندوانه+خواص،تخمه هندوانه ابوجهل،تخمه هندوانه+کالری،تخمه هندوانه در بارداری
جالب است بدانید که بسیاری از افراد
هندوانه را مصرف میکنند ولی دانههای آن را دور میریزند در خیلی از
کشورهای آسیایی تخمههای هندوانه جمعآوری میشوند، طی فرآیندهای مخصوص خشک
میگردند و سپس آنها را به صورت بو داده در بازارها به فروش می رسانند.
قابل ذکر است که این تخمهها یکی از میان وعدههای معمول اغلب مردم مصر است
و در تهیه نانها، سوپها و بسیاری از غذاها کاربرد دارد. لازم به ذکر است
که در بسیاری از کشورهای آفریقایی نیز روغن این دانهها استخراج میگرددو
در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و پوستی به کار می رود.
تخمه هندوانه سرشار از اسیدآمینههای ضروری می باشد
بدنیست بدانید که از بین تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن برخی از اسیدهای
آمینه به عنوان اسیدآمینههای ضروری شناخته میشوند که بدن نمیتواند
آنها را تولید نماید و نیاز است تا از طریق مواد غذایی مختلف تامین گردند.
از جمله این اسیدهای آمینه تریپتوفان و لیزین می باش و البته تخمه هندوانه
سرشار از آرژنین، لیزین، تریپتوفان و گلوتامیک اسید است.
پوستی شفاف با روغن تخمه هندوانه بدست بیاورید.
جالب است بدانید که دو روش برای استفاده از تخمه هندوانه به منظور مراقبت
از پوست وجود دارد:در واقع مصرف تخمه هندوانه به صورت خوراکی و استفاده
موضعی، بخصوص از روغن تخمه هندوانه. قابل ذرکر است که تخمه هندوانه سرشار
از نیاسین میباشد که تولید سرامید و اسیدهای چرب موثر در مراقبت پوستی را
افزایش میدهد. نیاسین موجب قدرت ارتجاعی مناسب در پوست، سفت شدن پوست، محو
خط و چین چروکها، برطرف کردن لکههای سیاه، رفع خارش و زرد شدگی پوست
میشود. همچنین باز کردن منافذ پوستی مسدود شده و تامین آبرسانی به پوست،
نرمی و درخشش پوست، زدودن آلودگیهای ناشی از مواد آرایشی و … از جمله
اثرات استفاده مداوم از روغن تخمه آفتابگردان میباشد.پس این روغن مفید را
حتما استفاده کنید.
مزیت تخمه هندوانه برای آقایان چیست؟
بدنیست بدانید که آرژنین، اسیدآمینهای است که سلامت جنسی در مردان را به
همراه دارد. آرژنین تولید نیتریک اکسید در بدن را القا میکند که برای
اختلالات جنسی کاربرد دارد. در ضمن مصرف هندوانه و تخمه هندوانه تولید
اسپرم را تحریک می نماید.
خوب است بدانید که تخمه هندوانه به دلیل سرشار بودن از منیزیم و اثرات
متعددی که این ریزمغذی بر تنظیم متابولیسم کربوهیدراتها و قندها دارد منجر
به کنترل قند خون در دیابتیها می گرددو مفید است . لازم به ذکر است که
تخمه هندوانه به دلیل سرشار بودن از تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، نیاسین
(B3)، پانتوتنیک اسید (B5)، پیریدوکسین (B6) و فولات جایگزین طبیعی مناسبی
برای قرص ویتامین B کمپلکس است.
چگونه تخمه هندوانه بوداده را در منزل، تهیه نماییم؟
قابل ذکر است که دانههای هندوانه را بعد از مصرف هندوانه دور نریزید.
دانههای سیاه رنگ را انتخاب و آنها را جمعآوری نماید . بهتر است که این
دانهها را با آب فراوان شستشو دهید و هر گونه ماده اضافه را از آن جدا
کنید.البته در این مرحله باید دانهها را مقابل نور خورشید خشک نمایید. ودر
کمی روغن آنها را سرخ کنید. تا کاملا سرخ شوند. بهتر است در حال سرخ شدن
کمی آب نمک در آن بریزید و تا زمانی که آب آن کاملا بخار شود و دانهها
کاملا خشک شوند به حرارت دادن آن ادامه دهید. در انتهابرای اینکه مواد
مغذیاش از دست نرود از حرارت بالا استفاده ننمایید.
مطالب مرتبط:
پسته تازه،پسته وحشی،پسته به انگلیسی،پسته کوهی،پسته دامغان
لازم به ذکر است که پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی ها در شبهای عیدباستانی نوروز می باشد که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال می باشددر واقع به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. قابل ذکر است که استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران هستند. البته چهار نوع پسته در ایران تولید می شود : فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی را می توان نام برد.
نحوه مصرف پسته را بدانید
بدنیست بدانید که پسته را هم می توان به صورت خام و تازه مصرف نمود و هم به
صورت میوه خشک شده.برای اینکه طعم بهتری به این میوه دهند آن را با آب و
نمک تفت میدهند تا پسته شور را تهیه نمایندکه بسیار خوشمزه است.
خواص داروئی پسته را بشناسید
خوب است بدانید که مصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش
بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید
است و کلسترول بد را کم میکند. لازم به ذکر است که مغز پسته به علت داشتن
آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی می باشند باید حتما روزانه
مقداری پسته بخورندتا بدنشان خون سازی نماید.قابل ذکر است که خوردن پسته
نیروی جنسی را تقویت می کند. جالب است بدانید که پسته مغز و ذهن را تقویت
می کند.
مضرات پسته را بدانید
قابل ذکر است که مغز پسته یکی از منابع غنی اسیدهای چرب مفید است، اما مصرف
آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمی گردد
همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده مناسب نیست. البته خوردن زیاد آن
باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می گردد .برای برطرف شدن
گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش میل نمود. جالب
است بدانید که خوردن پسته برای اشخاصی که دچار ضعف و نارسایی کبد هستند و
مبتلایان به بیماریهای نقرس و دیابت و ناراحتی کلیه مضر است.جالب است بدانید که مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای افراد گرم مزاج مناسب نمی باشد.
جالب است بدانید که از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید که خواص غذایی و درمانی دارد.
البته روغن پسته یک مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شود و حالت
چسبندگی ایجاد نمی کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی می باشد.قابل
ذکر است که اسیدهای چرب امگا6 آن اثر زخم های ناشی از اعمال جراحی را از
بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر
موها را شفاف می کند. لازم است بدانید که مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه
درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و
تکامل سیستم عصبی جنین یاری می کند.
مطالب مرتبط:
تبخال,بیماری تبخال,تبخال در بارداری,علائم تبخال,درمان تبخال,درمان تبخال با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان تبخال,تبخال را چگونه درمان کنیم,تبخال در کودکان,تبخال در بزرگسالان,تبخال در نوزادان,تبخال در بهار,تبخال در تابستان,تبخال در پاییز,تبخال در زمستان,آشنایی با تبخال,همه چیز در مورد تبخال,تبخال واگیردار است,تبخال و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان تبخال
تقریبا همه افراد در طول عمر خود به تبخال مبتلا می شوند.قطعا دانستن علت تبخال می تواند به کاهش مبتلا شدن به آن موثر باشد
آیا شما هم چند وقت یکبار دچار تبخال می شوید و نمی دانید این عارضه چطور رخ می دهد؟
یک متخصص پوست و مو گفت: تب، بیماریهایی مانند سرماخوردگى، بدخوابی، استرس، نگرانی، فشارهاى روحى و روانى باعث بروز تبخال در بدن میشود.
مریم انصار افزود: عفونت تبخال یک عفونت شایع ویروسى دهان است که به علت
ورود ویروسى به نام «هرپس سیمپلکس» نوع (HSV1) معمولاً در صورت ایجاد
مىشود.وی گفت: تب، بیماریهایی مانند سرماخوردگى، بدخوابی، استرس،
نگرانی، فشارهاى روحى و روانى باعث بروز تبخال در بدن میشود که نور آفتاب
تشدید کننده تبخال است. بروز تبخال بر روی لب بسیار شایع است.
این متخصص پوست افزود: علایم و نشانههاى
تبخال در مرحله اول یک تاول کوچک و دردناک پر از مایع است که روى یک نقطه
سرخ و دردناک پوست بروز میکند.انصار گفت: تبخال مسرى است و ویروس تبخال
مىتواند از طریق پوست، از شخصى به شخص دیگر منتقل شود. تبخال عموماً بدون
نیاز به درمان پس از 7 تا 10 روز برطرف مىشود.